Dita e premte me 4.11.2022 NUK DO TE MESOHET!

Dita e premte me 4.11.2022 NUK DO TE MESOHET!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Ju informojme se dita e neserme, e premte (4.11.2022) NUK do te kete mesim ne qendren tone. Te gjithe profesoret tane jane te ftuar ne seminar te organizuar nga ministria e arsimit dhe shkences ne RMV.

Ky lajmerim vlene vetem per kete te premte 4.11.2022.

Me respekt,

stafi