Klikojeni UPDATE ne App Store dhe Play Store

Klikojeni UPDATE ne App Store dhe Play Store

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Me plot gezim ju informojme se perditesimi (UPDATE) i ri eshte vecme i publikuar. Te gjithe ju qe keni pajisje Android dhe iOS (iPhone/ iPad) duhet te shkoni ne Google Play Store dhe Apple App Store dhe te shtypni butonin UPDATE. 

Aplikacioni ka keto vecori:

- Ndryshime thelbesore ne dizajn 

- Shpejtesi me te madhe dhe aplikacioni eshte i optimizuar per te gjitha pajisjet

Ju bejme me dije se ndryshimi me i madh do te jete GJUHA SHQIPE. Dmth gjuha kryesore ne app do te jete tani e tutje gjuha shqipe, posa te shtypni update dhe te perfundohet. Ju lutemi nderroni gjuhen nga tre pikat te menu-ja. Vazhdoni si ne foto...