Te shlyhen te gjitha pagesat!

Te shlyhen te gjitha pagesat!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, 

ju informojme se aplikacioni do t'i suspendon perkohesisht nxenesit te cilet kane probleme me pagesat. Keshtuqe, per t'i ikur kesaj, ju sugjerojme qe pagesat tuaja t'i kryeni me kohe. Ditet per te bere pagesa:

E enjte dhe e premte nga ora 14:40 deri ne 17:30.

Me respekt,

stafi