Testi perfundimtare per nivelin A2 te gjuhes angleze mbahet me 25.11.2022 dhe 26.11.2022

Testi perfundimtare per nivelin A2 te gjuhes angleze mbahet me 25.11.2022 dhe 26.11.2022

by Prof. MSc. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se testi perfundimtare per nivelin A2 te gjuhes angleze mbahet me 25.11.2022(dite e premte) nga ora 14:30 dhe 26.11.2022 (dite e shtune) nga ora 10:00 ne mengjes.

Me respekt,

profi