Aplikacioni eshte serish aktiv tani e tutje!

Aplikacioni eshte serish aktiv tani e tutje!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se pas punimeve tona intensive arritem deri te perditesimi i server-eve tane. Kjo do te thote se tani e tutje pritet te ket performance, shpejtesi dhe UX (user experience) me te mire.

Ndryshimet:

Versioni qe ishte PHP 7.3 = > Versioni qe u be PHP 8.0

Versioni qe ishte MariaDB 10.4 = > Versioni qe u be MariaDB 10.5.18

Versioni qe ishte Moodle 4.0.3 = > Versioni qe u be Moodle 4.1.0

 

Per ju qe e njihni boten e programimit, kjo do te thote se priten ndryshime te medha!