Dita e enjte (08.12.2022) dhe dita e shtune (10.12.2022) jane dite JO-PUNE!

Dita e enjte (08.12.2022) dhe dita e shtune (10.12.2022) jane dite JO-PUNE!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme ne ditet e enjte (08.12.2022) dhe dita e shtune (10.12.2022) NUK do te mesohet ne qendren tone; nderkaq, dita e premte (09.12.2022) dhe e diele (11.12.2022) DO TE MESOHET NE MENYRE TE RREGULLT DHE ME ORAR TE RREGULLT!

Pra, vetem dita e enjte dhe dita e shtune nuk mbahet mesimi.

Me respekt,

Prof. MSc. Ardian Deari