Vijmë me përditësimin 'Wintry'!

Vijmë me përditësimin 'Wintry'!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës,

ashtu si e keni kërkuar, aplikacionin me motivet e festave dimërore këtu e keni (Wintry theme). Pra, nga sot mund të hyni në Google Play Store dhe iOS App Store dhe ta klikoni Update (përditëso), për ta marrë versionin e ri. Njëkohësisht, ju informojmë se gjithashtu kemi bërë dukshëm përmirësime në aspektin e UI/UX.

Këtu keni një video se si do të duket aplikacioni.