Shtypeni 'Update' ne App Store dhe Play Store!

Shtypeni 'Update' ne App Store dhe Play Store!

by English For Life -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme qe sapo publikuam versionin 4.1.1 te aplikacionit tone English For Life. Ne kete version mund te gjeni keto ndryshime:

- Lehtesim ne sistemin e navigimit te kapitujve dhe detyrave, gjithashtu edhe me lehte te gjendet 'Plani'- (planprogrami) i cdo kursi.

- Per perdoruesit e iOS tanime tastieren do ta kene edhe ne stilin e erret (Dark mode), gje qe derime tani nuk ka qene e perkrahur.

- Perdoruesit e Android do te kene perkrahje softuerike deri ne versionet me te fundit te Kotlin.

- Shtojca ne stilizimin e aplikacionit ionic- SCSS.

- Perkrahje per te gjitha audio/video incizuesit deri ne versionin me te ri.

Shkarkojeni ose perditesojeni aplikacionin tone tani,

Apple - iOS App:
https://apps.apple.com/mk/app/english-for-life/id1519693132?mt=8

Android- App:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.englishforlife.englishforlife