Ju lutemi lexoni rregullat dhe kushtet e reja ne shkollen tone!

Ju lutemi lexoni rregullat dhe kushtet e reja ne shkollen tone!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se te gjithe perdoruesit e aplikacionit tone do te kene te detyrueshme tani e tutje qe te pajtohen me rregullat dhe kushtet tona. Perndryshe, ky aplikacion dhe sherbimet tona ne shkollen tone nuk do te jene te disponueshme. Ju inkurajojme ti lexoni mire dhe me kujdes.

Me plot respekt,

MSc. Prof. Ardian Deari,

English For Life CEO