Sistemi i badge-eve u rikthye ne pune!

Sistemi i badge-eve u rikthye ne pune!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju kemi informuar se kemi qene duke punuar intensivisht qe te kthejme shperblimet tuaja (badge-t) ne funksion pas nje problemi teknik qe kishim. Tani gjithcka eshte ne rregull, mundeni te vazhdoni me detyrat tuaja si dhe do te shperbleheni per detyrat qe ju i plotesoni. 

Gjithashtu jemi duke punuar intensivisht qe te sjellim dhe shume risi per ju! 

Light Tomorrow with Today!