Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 18

Të dashur nxënës dhe kursistë,
E kuptojmë që situata momentale mund të ju duket e vështirë, por mos e harroni një punë, gjithmonë ka dritë në fund të tunelit. Ju jeni ardhmëria jonë, ju jeni rinia jonë, ju jeni pjesa më e vlefshme e shoqërisë. Mirëqenia dhe vlera për t'ju pasur juve të shëndoshë është shumë më e madhe sesa dëshira për të dalur nga shtëpia!

Në videon e më poshtme, ju prezantoj një video të re motivuese të shkollës tonë. Këtë video e kemi dedikuar enkas për juve, për t'ju motivuar.

Dëgjojeni dhe shikojeni deri në fund. 

 

Ju lutem të gjithë duke klikuar në këtë postim REPLY, të jepni ndonjë fjali (quote) motivuese që ju duket më e veçantë për ju. Komentojeni atë dhe mund të jetë në gjuhën shqipe, angleze apo gj gjermane. 

 

Me respekt,

profesor Ardian Deari dhe Arijeta Ibishi Deari

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Rabie Abazi -

"None of us is as smart as all of us.” 

 Ken Blanchard

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Azem Jashari -

"If you can dream it , you can do it ! "

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Lirie Ademi -

Stress makes you believe that everything has to happen right now. Faith reminds you that everything will happen at the right and perfect time.

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Melek Jashari -

" Every day may not be good but there is something good in every day . "

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Elis Mustafa -

You only live once,but if you do it right,once is enough-Mae West.

The purpose of our lives is to be happy-Dalai Lama

Get busy living or get busy dying-Stephen Kings

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Hana Rufati -

Mendo pozitivisht,gjëra të bukura na presin përpara!

Think positively, beautiful things await us!

Denken Sie positiv, schöne Dinge erwarten uns!

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Mineta Maliqi -

Dream big, work hard and make it happen.


In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Zejnie Ademi -

You'll never change your life until you change something you do daily. The secret of your success is found in your daily routine.
                                                 John C. Maxwell

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Marigona Arifi -

Life is like a bicycle. To keep you balance, you must keep moving! - Albert Einstein 

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Fitore Kadrija -

If you really have sunshine in you,it is not good to play in the dark.

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Blina Zumberi -

Work hard,

Dream big,

Never give up


In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Semine Sakipi -

,,Well done is better than well said"!

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Lorik Tefiku -

You're street are right and you can do better   same en4life
In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Sabri Ibrahimi -

Change can only come through education but education needs to change and work change it.


In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Sanije Ameti -

Pas cdo veshtersije vjen letèsimi

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Semine Sakipi -

,,If you think you are TOO SMALL to make a difference try sleeping with a MOSQUITO,,

Dalai Lama

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Video dedikuar nxënësve të En4Life - Dëgjojeni të gjithë!!!

by Prof. Ardian Deari -
Ju faleminderit per te gjitha komentet, tema mbyllet (dmth nuk mundeni tash te komentoni) per arsye te nje problemi teknik qe kemi. Perndryshe, komentet tuaja pasurojne faqen tone.