Si të kyçemi në orët Online?! Këtu e keni udhëzuesin...

Si të kyçemi në orët Online?! Këtu e keni udhëzuesin...

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Të nderuar kursist,

Për të hyrë te kalendari klikoni këtu KALENDARI

Pasi të kyçeni të kalendari, do t'ju paraqiten disa pika të portokallta afër datave që keni mësim. Klikoni mbi ato pika dhe do t ju shfaqet, orari, linku etj.

Ju bëj me dije se ky sistem i avancuar gjithashtu ju informon 1 orë më herët që kursi juaj do të fillon. 

Me respekt,

Prof. Ardian Deari

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Si të kyçemi në orët Online?! Këtu e keni udhëzuesin...

by Suat Memeti -

O prof a duhet me hi 12:00pm is 12:00am