Ju qe keni iOS, shtypeni update!

Ju qe keni iOS, shtypeni update!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës,

ju informoj që tanimë versioni i ri i aplikacionit tonë është pranuar edhe në sistemin opertiv iOS- Apple

Sipas kësaj aplikacioni është përditësuar (update) për të dy sistemet iOS dhe Android.

Emri i versionit v3.9.5

Disa nga përmirësimet më kryesore:

- Shtimi i përdorimit të errët të ekranit (Dark Mode), pra ju që veçmë jeni fans të Dark Mode mund të shkoni në tre vijat poshtë te butonat, app settings, General dhe te color scheme mund ta bëni Dark. I gjithë app-i është i sugjeruar të përdoret në Dark me qëllim të mbrojtes së syve dhe baterisë së telefonit tuaj.

- Dizajn komplet i ndryshueshëm!

- Shpejtësi shumë më e madhe në aplikacion sesa versionet e mëhershme

- E koduar sipas standardeve WCAG 2.1 AA

- Shfaqja e numrit të fjalëve në ese, notave në kryefaqe etj.

Të nderuar nxënës, mos harroni se njëherë ky app ishte vetëm një ide që as vet nuk e besonim se mund të arrihej, por me përkushtim të madh u bë realitet. Mos të dorëzoheni asnjëherë nga ajo që keni synim, por jo me ëndrra sepse duhet dhe punë. Së shpejti do të sjellim dhe shumë risi tjera këtu. 

Me plot respekt,

i juaji MSc. Prof. Ardian Deari