Kurset tona fillojne me 22 Janar 2022, per orarin kontrolloni te kalendari!

Re: Kurset tona fillojne me 22 Janar 2022, per orarin kontrolloni te kalendari!

by Prof. MSc. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Ju lutem të gjithëve që të respektoni masat Anti-Covid, mbani maskat (mundësisht N95) dhe distancën. Shihemi nesër dhe shumë suksese!