Si te perdoret aplikacioni EnglishForLife?! Per fillestaret ne kurset tona...

Si te perdoret aplikacioni EnglishForLife?! Per fillestaret ne kurset tona...

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe studente,

Per ju qe jeni fillestare ne kurset tona, fillimisht ju shprehim mireseardhje. Si ju kane informuar profesoret tuaj se ne qendren tone mesimi zhvillohet ne menyre hibride, pra mesimi behet ne klase ndersa shumicen e detyrave do t'i keni ne aplikacion. Per me shume rreth aplikacionit, te bashkangjitur keni linkun e faqes tone zyrtare me sqarimet e duhura se si mund te perdorni aplikacionin.

Linku:

https://englishforlife.edu.mk/p/perdorimiiappit