Jemi duke ardhur me perditesimin e ri...!

Jemi duke ardhur me perditesimin e ri...!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, 

Jemi duke ardhur me perditesimin e ri, gjegjesisht me versionin 4.0.1 qe do te permiresoj dukshem performancen dhe shpejtesine e aplikacionit tone. 

Kryesisht, do te permiresohet shpejtesia ne pajisjet iPhone (te modeleve te vjetra). 

Me plot respekt,

Stafi