Sugjerim!

Sugjerim!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe kursiste,

Ju informoj se ka 5 dite qe po punoj deri ne eliminimin e plote te gabimeve ne sistemet e vjetra iOS, gjegjesisht ne modulin 'cordova-plugin-inappbrowser'. Rezultati na doli se problemi nuk eshte me kete modul por eshte me vete sistemin dhe memorien qe eshte e caktuar per kete modul ne sistemet e vjetra. Pra, nga ana ime, kjo ka qene maksimumi qe e kam dhene (mbi 60 ore inspektim te kodit). 

Zgjidhja: Ju sugjeroj te perditesoni (beni Update) sistemin operativ te smartphone-ve tuaj qofshin android apo iOS. App-i jone eshte duke perdorur nje kod shume te ri dhe andaj mund te kemi kesilloj konfliktesh ne kod.

PS: Shume shpejte do te mundohem te ju sjell shume perfitime tjera nga AI (Inteligjenca Artificiale). 

Me plot respekt,

i juaji 

Ardiani