Pushime te kendshme verore per kursistet e gjuhes angleze!

Pushime te kendshme verore per kursistet e gjuhes angleze!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

me lejoni qe ne emer tim dhe te qendres tone t'ju deshiroj pushime te kendshme verore. Per cdo rast qe keni probleme teknike me aplikacionin tone, mund te me kontaktoni ne 071 989 903 ose mund te me beni lirisht follow ne insta ose fb @ardideari

Gjate pushimit, shikoni filma, degjoni muzike e shijojeni me familjen dhe te dashurit tuaj.

Me plot respekt,

i juaji

prof. Ardian Deari