Nxenesit e gjuhes angleze qe kane borxhe, te vijne diten e enjte ose te premte!

Nxenesit e gjuhes angleze qe kane borxhe, te vijne diten e enjte ose te premte!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Pershendetje,

te nderuar nxenes, ju qe keni borxhe, me qellim qe t'i ikim tatimeve shtese si nga ana juaj ashtu edhe nga ana jone, ju lutemi qe te vini te enjten ose te premten nga ora 14:00h dhe ti shlyeni borxhet tuaja.

Me plot respekt,

profi