Diten e hene (04 korrik 2022) aplikacioni do te jete jo-aktiv!

Diten e hene (04 korrik 2022) aplikacioni do te jete jo-aktiv!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes, urojme qe jeni duke kaluar pushime te mrekullueshme. Sidoqofte, disa prej juve jane aktiv ne aplikacionin tone edhe gjate kesaj periudhe, andaj dhe e pame te arsyeshme te ju informojme se diten e hene, gjegjesisht neser, aplikacioni yne do te jete jo-funksional. Arsyeja sepse jemi duke publikuar fletoret e punes ne forme te digjitalizuar per te gjitha nivelet e gjuhes angleze si dhe jemi duke vendosur kushtet dhe algoritmet e duhura per arritjen e badge-ve dhe shperblimeve tjera.

 

Me respekt,

profi