Te gjitha nivelet e gjuhes angleze me fletore te punes te digjitalizuara!

Te gjitha nivelet e gjuhes angleze me fletore te punes te digjitalizuara!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes e studente,

Ashtu si ju kemi premtuar dhe gjithmone realizuar, edhe kesaj here realizuam nje nder premtimet me te veshtira qe ua kemi bere. Pra, behet fjale per digjitalizimin e plote te fletoreve te punes edhe ate per te gjitha nivelet ne qendren tone. Tani e tutje te gjithe ju qe jeni ne kurset e gjuhes angleze, do te keni fletore te punes brenda aplikacionit English For Life. Per cdo kapitull te kompletuar me note kaluese, do te hapet kapitulli tjeter; do te pajiseni me shenja vleresuese (badge). Suksese dhe nisni te punoni ne detyrat tuaja!

Me respekt,

profi