Mesimi shtyhet per 4-5 dite. Dmth fillojme diten e shtune me 20 Gusht

Mesimi shtyhet per 4-5 dite. Dmth fillojme diten e shtune me 20 Gusht

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes te gjuhes angleze,

ju informojme se per momentin ne qendren tone eshte duke u bere dezinfektimi dhe pastrimi kimik i komplet vendit ku mbahet mesimi. Gjithashtu jane duke u zhvilluar dhe disa renovime te vogla, andaj vendosem qe mesimin ta leme per diten e shtune.

Per orarin, do te lajmeroheni brenda javes permes aplikacionit si dhe SMS porosive qe do ti pranoni ne tel tuaj.

Me respekt,

profi