Logo e re!

Logo e re!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxënës,

ju prezantojmë logon e re që tani e tutje shkolla jonë do ta përdor. Kjo logo me shumë kuptim dhe domethënie të madhe së shpejti do të jetë e printuar. Pra, diku rreth 2000 Sticker-a do të shpërndahen. Por, këto sticker-a do të mund t'ua kërkoni profesorëve tuaj dhe kushti është që sticker-i të ngjitet në telefonin tuaj në prani të profesorit, përndryshe ju nuk do të mund të pajiseni me një të tillë.

Me respekt, stafi