Shëndet e të mira për vitin 2023!

Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 9

Të nderuar nxënës, 

ju urojmë Vitin e Ri 2023 dhe ju dëshirojmë një vit përplot të mira, mirëqenie dhe shëndet!

Me respekt,

stafi

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Erza Bajrami -

Faleminderit urime edhe ju🎉
In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Elza Jashari -

Faleminderit urime edhe juve 🎉

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Edis Shaqiri -

Faleminderit,urime edhe per juve

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Alma Sulejmani -
happy new year, health and happiness to you and your family❤️

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Alem Emini -

happy new year🥳🥳

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Shëndet e të mira për vitin 2023!

by Hakim Ebibi -
Congratulations, 2023 be a year of success for everyone, including for the "English For Life" course school.