Hulumtim i ri shkencor mbi aplikacionin tone!

Hulumtim i ri shkencor mbi aplikacionin tone!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju lutem qe ta plotesoni formularin e meposhtem ne lidhje me aplikacionin tone English For Life. Ne formular keni pyetje se sa i lehte dhe sa ju ka ndihmuar aplikacioni English For Life ne mesimin e gjuhes. 

Linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrx5g5CoD9Sfm8hjyTFIL2Wsipu2wIO7qbu2E7l4cOoz2dqA/viewform?usp=sf_link

 

Ju bejme me dije se ky hulumtim eshte duke u bere nga ish nxenesja jone, e qe tani eshte ne rrugetimin e saj per profesoreshe e gjuhes angleze, Arta Limani.

Me respekt,

Stafi