Nxenesit qe e kane harruar fjalekalimin le te na kontaktojne!

Nxenesit qe e kane harruar fjalekalimin le te na kontaktojne!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Pershendetje nxenes te nderuar,

ata qe e kane harruar fjalekalimin le te na kontaktojne ne whatsapp ne nr 071360307 duke e shenuar ID, emrin dhe mbiemrin dhe menjehere do t'ju rikthejme akontin tuaj.

Me respekt,

stafi