Risi: Së shpejti ushtrime TOEFL!

Risi: Së shpejti ushtrime TOEFL!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 1

Të nderuar përdorues të aplikacionit tonë,

ju informojmë që së shpejti do të kemi dhe ushtrime shtesë të testeve më prestigjioze ndërkombëtare edhe atë TOEFL. Ushtrimet e testeve të tilla kushtojnë shumë për një student. Por, në aplikacionin tonë shumë shpejtë, keto testime dhe ushtrime do të mund ti bëni pa pagesë (for free). 

TOEFL është testimi më i vlefshëm në botë për në gjuhë angleze si dhe i pranuar nga 11 000 universitete më të ranguara në më shumë se 190 vende. Ky lloj testimi mbahet qysh nga viti 1964 dhe për vite me rradhë dha rezultate të sakta e të vërteta. Gjithashtu, si test i pranuar nga autoritetet e imigracionit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA).

Vijmë së shpejti me ide dhe risi të reja! 

Me plot respekt,

Profi

In reply to Prof. Ardian Deari

Re: Risi: Së shpejti ushtrime TOEFL!

by albina ibraimi -

Pershendetje profi Ardian, a keni kurs special per TOEFEL , apo vetem ushtrime permes aplikacionit!