Klikojeni Update!

Klikojeni Update!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

me shume kenaqesi ju informojme se kemi publikuar versionin me te ri te aplikacionit tone. Pra, shkoni ne App Store ose Play Store dhe shtypeni butonin Update (perditeso). 

Me respekt,

stafi