Se shpejti me shume lojera per te mesuar gjuhen!

Se shpejti me shume lojera per te mesuar gjuhen!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

ju informojme se gjate ketij sezoni do te jemi te fokusuar me se shumti ne pjesen e lojerave dhe garave te ndryshme per te mesuar gjuhet e huaja. Pra behet fjale per 'Gamification in Language Teaching and Learning'. Njeherit, ju falenderojme qe perditesuat (update) aplikacionin EnglishForLife

Me respekt,

profi