Sistemi Check-In per nxenesit e trajnimit gramatikor te gj angleze

Sistemi Check-In per nxenesit e trajnimit gramatikor te gj angleze

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes te trajnimit gramatikor te gj angleze,

duke pasur parasysh interesimin e jashtezakonshem ne kete trajnim, ju informojme se nga dita e sotshme eshte vendosur sistemi i pjesemarrjes ne ore (Check-In system). Kjo nenkupton se ne rast se keni tri mungesa, me automatizem sistemi do t'ju bllokon dhe perjashton nga ky grup. 

Ju lutemi qe ta merrni me shume seriozitet punen e pjesemarrjes ne oret e ketij trajnimi dhe se te jeni te rregullt. 

Me plot respekt,

Prof Ardian Deari