U publikua loja e foljeve!

U publikua loja e foljeve!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes,

Tanime ne ballinen e aplikacionit tone mund te shihni nje opsion te ri, Verbs Game, eshte nje lloj loje me flashcards qe ka te beje me mesimin e foljeve te rregullta dhe te parregullta ne gjuhen angleze. Kjo funksionon ne kete menyre:

Psh, ju paraqitet karta me te gjelbert - folja ne 'Base form' kur e klikoni mbi te, > vijon > kartela me te portokallte  'Past Simple' ose rendi i dyte dhe > kur e klikoni serish mbi te, paraqitet kartela me te kuqe e cila paraqet rendin e trete 'Past Participle'.

Per me shume, keni mundesi ti paraqisni foljet ne menyre te organizuar ose rendore, dhe mund ti perzieni ato. 

Urime festat e Nentorit! God bless our Nation! 

Me respekt,

profi