Gjuhë gjermane: Nxënësve dhe kursistëve ju dëshirojmë suksese!

Gjuhë gjermane: Nxënësve dhe kursistëve ju dëshirojmë suksese!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës e kursistë të gjuhës gjermane,

në emër të stafit të 'EnglishForLife' pranoni mirëseardhjet tona më të ngrohta e të përzemërta në qendrën e gjuhëve tona. Gjuha është mjet komunikimi, andaj me fjalët që do t'i mësoni dhe ndjehuni lirë të komunikoni. Ju do të trajnoheni nga profesoreshat më të mira që kemi në rrethinën tonë e që kanë eksperiencë të madhe në fushën e mësimdhënies. Ju dëshiroj suksese e shëndet!

Me respekt,

Ardian Deari

EnglishForLife CEO