2020/21 Rregullat dhe kushtet në English For Life

Re: 2020/21 Rregullat dhe kushtet në English For Life

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Të nderuar kursist,

ju lutem lexoni rregullat e sipërme me shumë kujdes.

Me respekt,

stafi