Informim rreth mirembajtjes se app!

Informim rreth mirembajtjes se app!

by Prof. Ardian Deari -
Number of replies: 0

Te nderuar nxenes dhe kursist,

Koha: ju informojme se gjate dates 18, 19 dhe 20 maj 2021, aplikacioni jone nuk ka punuar ne menyren e duhur.

Defekti: Fotografite nuk u jane shfaqur ne menyren e duhur, nuk keni pasur qasje deri te degjimet audio dhe video. 

Mirembajtja: Fatmiresisht, pas nje perpjekje te madhe nga ana jone arritem qe ta rregullojme aplikacionin ashtu si ishte me pare dhe te eleminojme problemin.

Arsyeja: Serveret tane gjenden ne Gjermani - Nuremberg, ndersa qasja jone e sigurise gjendet ne Zvicer - Cern, andaj ndryshimi i nivelit me te larte te sigurise ka bere qe vete aplikacioni jone mos ti njohe fotot e tij burimore (native).

 

Ju faleminderit dhe tani eshte rregulluar gjithcka, per cka do ndonje problem mundeni te me shkruani ne mesazh privat.