Prezantim i gjetjeve shkencore nga prof Ardian Deari

Prezantim i gjetjeve shkencore nga prof Ardian Deari

by English For Life -
Number of replies: 0

Të nderuar nxënës, studentë dhe kursist,

Ju prezantojmë sot gjetjet shkencore në lidhje me hulumtimin tre vjeçar të MSc. Prof. Ardian Deari-t. 

Ky prezantim do të bëhet sot nga ora 16:00 dhe mbahet online në zoom në linkun e më poshtëm. Jeni të ftuar të gjithë të merrni pjesë.

29.05.2021 ora 16:00

Kohëzgjatja e prezantimit të gjetjeve max 30 min.

Linku: https://us02web.zoom.us/j/86519509787

Ju mirëpresim!

Me respekt,

stafi