Numbers in English

Ardian Deari

Ofrojme kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne Kumanove dhe f. Sllupcan

Shkolla private e gjuheve te huaja "English For Life" ofron kurse te gjuhes angleze dhe gjuhes gjermane ne qytetin e Kumanoves dhe ne f....

10 këshilla për të mësuar një gjuhë të huaj

1. Qëllimi Mund të tingëllon shumë banale por nëse qartësohet qëllimi se pse dëshirojmë të mësojmë gjuhën e huaj nuk humbët motivimi juaj. Nëse nuk...

WINTER BREAK

Të nderuar studentë dhe kolegë, Me plot gëzim ju informojmë që tani mundeni ti shihni datat e pushimit dimëror. Pushimi dimëror fillon nga 01-01-2016 (ditë...

Than vs Then – Meaning

Than is used to draw a comparison between two or more items, while then is used in relation to time and the order in...

Si të mësoj anglisht?

  Këtu janë disa këshilla të cilat mund të ju ndihmojë për të zotëruar gjuhën angleze! Flisni pa frikë   Problemi më i madh që shumica e njerëzve...

Greek and Latin roots in English- Rrënjët greke dhe latine në gj. angleze

Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Apliko

Fill out my online form.