Ardian Deari

Antonyme

Mësoni gj. gjermane në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë....

Greek and Latin roots in English- Rrënjët greke dhe latine në gj. angleze

Mësoni gj. angleze në shkollën e gjuhëve të huaja englishforlife.mk/apliko Ju lutemi shtypeni SHARE dhe LIKE që të tjerët të mund të mësojnë më shumë. Investoni...

Relationship idioms

Relationship idioms Learning English with englishforlife.mk/apliko Please share and like (y) so others can enjoy and use :D

Si të mësoj anglisht?

  Këtu janë disa këshilla të cilat mund të ju ndihmojë për të zotëruar gjuhën angleze! Flisni pa frikë   Problemi më i madh që shumica e njerëzve...

Gjuhësia

Linguistika, apo Gjuhësia është shkenca që e studjon gjuhën njerëzore, shkencëtari që merret me të quhetlinguist ose gjuhëtar. Ajo ndahet në degë të shumta disa nga më të...

Apliko

Fill out my online form.