Ardian Deari

10 këshilla për të mësuar një gjuhë të huaj

1. Qëllimi Mund të tingëllon shumë banale por nëse qartësohet qëllimi se pse dëshirojmë të mësojmë gjuhën e huaj nuk humbët motivimi juaj. Nëse nuk...

Ja cilët janë gjuhët më të vështira! 

Gjuhët më të vështira dhe arsyetimet se pse hyjnë në këtë listë: 10. Gjuha Islandeze - ka fjalor arkaik dhe gramatikë shumë të ndërlikuar. Zgjedhimk...
English

6 grammar rules you don’t know you know

It’s safe to say grammar wasn’t the highlight for many people during their school days. Playing with Bunsen burners and putting condoms on bananas will...

Disa shprehje ideomatike në gjuhën angleze!

Të nderuar nxënës dhe studentë këtu mëposhtë keni të bashkangjitura disa shprehje ideomatike të gjuhës së përditshme angleze. Në këto shprehje përdoren fjalë si...

5 Steps to happiness

See also: "5 Steps to Wisdom"

Then vs. Than: Why one letter matters

It’s easy to say that typos and spelling errors like then and than are not a big deal. Sometimes they aren’t, at least not...

Apliko

Fill out my online form.