Ballina English Filma në gj. angleze me titra anglisht

Filma në gj. angleze me titra anglisht

21748

Këtu keni disa nga faqet me filma në gj. angleze me titra anglisht. Metodë kjo e cila përdoret nga shumë nxënës të gj. angleze dhe poashtu shumë efikase. Në vijim ju sjellim faqet e tilla që mundeni të gjeni filma nga ato më të rinjët e deri te ato ndër më të vjetrit. Çfarë dobie keni ju nga kjo?! – Ju njëkohësisht e dëgjoni, lexoni si dhe shikoni llojet e ndryshme të situatave në film të gjitha në gj. angleze. Gjithashtu ju mundeni të mësoni shprehje të ndryshme idiomatike si dhe tradicionale të kulturave të ndryshme. Faqet ku ju mund të shikoni këto filma janë këtu:

https://123movies.fun

http://losmovies.cc/movies-with-english-subtitles

HTTP://BS.TO

http://engsub.org/movie/

http://speechyard.com/us/video/

http://niter.co/