Monday, August 15, 2022

Ardian Deari

0
ExperienceCertified English TeacherFaik Konica Elementary School, Kumanovo, v. Sllupchane nnSeptember 2011 to Present• Taught the English Language with Combined classes• Prepared Daily and monthly...

EnglishForLife.mk Animated Advertisement (Official Video)

0
Pra, siç e dini se në çdo sezon ju sjellim risi me animacione dhe video të përgatitura nga vetë shkolla jone. Këtu keni videon...

Animals in English language

0
    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=AFb4yE7mUXw]
English

6 grammar rules you don’t know you know

It’s safe to say grammar wasn’t the highlight for many people during their school days. Playing with Bunsen burners and putting condoms on bananas will...

VIDEO MËSIMET NË FACEBOOK

0
Të nderuar nxënës dhe studentë duke pasur parasyshë kërkesën tuaj të madhe për parqitjen e të gjitha mësimeve me një link të caktuar ne...
00:02:13

Video e re e animuar nga English For Life (Official Video 2017)

0
https://vimeo.com/224478737 Nje video e perkryer e punuar nga pjesa e dizajnereve tane ne shkollen private te gjuheve te huaja 'English For Life' tanime eshte e...