Fun English Activity: Fjalët e fshehura

Koha që të ketë pak argëtim me anglisht! Everyone enjoys a puzzle and these are truly genius. Below is a picture with 6 hidden English...

Stop committing these “Word Crimes” today

This new music parody is a word nerd’s dream! Weird Al hits it out of the park with his “Words Crimes” parody of Thicke’s...

10 Wise Words to Live By This Summer

What does summer mean to you? Children Playing “Don’t grow up too quickly, lest you forget how much you love the beach.” — Michelle Held When you...
video

Video-ja e re 2018 e shkolles sone ku perfshihen te gjitha investimet

Nje video e stilizuar me efekte te ndryshme gjithashtu dhe permbajtje e cila perfshine te gjitha investimet derime tani qe jane bere nga ana...

Përdorimi i teknologjisë informative në procesin mësimor

Sot, teknologjia informative ka një ndikim të shumanshëm në mësimdhënie dhe mësimnxënie. Sot, teknologjia informative ka një ndikim të shumanshëm në mësimdhënie dhe mësimnxënie. Aq...

Types of Nouns- Llojet e emrave

Mësoni gj. angleze online me: www.englishforlife.mk/apliko Ju lutemi bëjeni Like dhe Share që dhe miqtë tuaj të munden të mësojnë. Investoni në dituri, është e...

Apliko

Fill out my online form.